Arbetsdagar

Arbetsdagar genomförs ett par gånger om året och syftet är att underhålla och vårda byggnader och mark. Arbetsdagen ligger ofta på någon lördag mellan 10 och 15 under våren eller hösten.

Kolla under Kalendarium för att se när nästa arbetsdag blir!

Under en arbetshelg finns det alltid massor av olika saker att göra så ingen förälder känner att ”det där klarar inte jag” eller ”det finns ingenting för mig ändå”.

Exempel på uppgifter kan vara:

Målning

Rensning av rabatter

Byggnation

Reparation

Syarbete

Städning

Finsnickeri

Elarbeten

Krattning

Sopning

Det brukar alltid finnas arbeten både utomhus och inomhus.

Vi brukar också hinna med en sopplunch då vi samlas i matsalen och umgås. Föräldrar, elever, lärare och övriga medarbetare.

Om du är yrkesman eller har verktyg är det alltid bra om du tar med det eller dessa då skolan inte har möjlighet att tillhandahålla alla verktyg som kan krävas.

Arbetsdagarna arrangeras i sammarbete med skolan, fritids och byggnadsstiftelsen.

Om du har frågor, synpunkter eller ideér, hör av dig till;

styrelsen@fredkullaskolan.se eller marie.eson.johansson@gmail.com (ordf. i byggnadsstiftelsen)