Vid skada/olycksfall

Ibland händer det oförutsägbara – en skada eller olycka, där ert barn är inblandat och/eller skada på egendom.

Vi har på Fredkullaskolan Folksams Gruppförsäkring för förskola och skola dygnet runt. Det betyder att ditt barn är försäkrat i skolan och även på fritiden.

Vid skada/olycka blir du, som förälder, naturligtvis informerat snarast möjligt. Läraren, som varit med vid tillfället/incidenten rapporterar vad som hänt. Sedan anmäler ni skadan på Folksams hemsida www.folksam.se (du kan även följa länk under här). Detta om det gäller en personskada på ditt barn.

Anmäl direkt på webben

Förlust, stöld eller skada

Det är lättast att du som förälder fyller i anmälan, då det är ni som vet bäst vad som händer efter incidenten.

När det gäller skada på tex. barnets kläder, glasögon eller liknande, går detta på er egen hemförsäkring.

Vid frågor hör gärna av er till respektive klassföreståndare eller kansliet på 0700-001452.