Veckans matsedel


Matlagning sker både ute och inne!

Personalen i vårt fina kök lägger ner stor omsorg på att servera nylagad och smakligt upplagd mat. Det finns alltid en salladsbuffé, knäckebröd och ibland någon god rest. Målsättningen är att alla elever ska hitta något att äta, varje dag. Ingen elev ska behöva gå hungrig för att de inte gillar maten. Personalen i köket har också en varm och öppen dialog med eleverna och lyssnar på deras synpunkter och önskemål. Vi törs säga att vi har ett av Sveriges bästa skolkök!

 

Vecka 20

Måndag – Pasta & ostsås, grönsaker, oliver, tomat, gurka

Tisdag – Risotto

Onsdag – Fiskpudding

Torsdag – Grönsakssoppa med hembakat bröd

Fredag – Potatis halvor

Vecka 21

Måndag – Pastapizza

Tisdag – Ris & gryta

Onsdag – Kokt potatis, varma grönsaker & smält smör

Torsdag – Tomatsoppa med hembakat bröd

Fredag – Spagetti & köttbullar

Varje dag serveras olika sallader och såser efter säsong till maten.

Med reservation för ev ändringar


Varje torsdag bakas bröd